Производители

Политика за личните данни

 

Защита на личните данни.

Kонфиденциална политика на “ЕДИМИТ ЕКСПОРТ и ИМПОРТ” ООД

 

Съобразно Закона за защита на личните данни, Потребителят има право на достъп

до собствените си Лични данни, които е въвел или са станали достояние на

“ЕДИМИТ ЕКСПОРТ и ИМПОРТ” ООД  при ползване от него на онлайн магазин: 

www.shop.edimit.comкакто и на поправка на тези Лични данни.

Приемайки настоящите условия Потребителите, които са регистрирали потребителско име и парола изрично се съгласяват предоставените от тях Лични данни (включително избраните потребителско име и парола) да бъдат обработвани от “ЕДИМИТ ЕКСПОРТ и ИМПОРТ” ООД по електронен път при доставка на поръчани стоки или услуги и при необходимост от помощ от служител на “ЕДИМИТ ЕКСПОРТ и ИМПОРТ” ООД .

“ЕДИМИТ ЕКСПОРТ и ИМПОРТ” ООД  изрично уведомява, че предоставените от Потребителя Лични данни не се отстъпват на трети лица за рекламни и промоционални цели.

 “ЕДИМИТ ЕКСПОРТ и ИМПОРТ” ООД  не носи отговорност за каквито и да е щети и загуби, възникнали поради неспазване на разпоредбите на настоящата точка.

Количка

Количката е празна.

Валути

Най-продавани

“English with Trainy”

“English with Trainy”

Каталожна цена: 45.00лв.
Цена: 15.00лв.
Отстъпка: 30.00лв. (66.67%)
English for Everyone

English for Everyone

Каталожна цена: 330.00лв.
Цена: 300.00лв.
Отстъпка: 30.00лв. (9.09%)
Classic Bussines English

Classic Bussines English

Каталожна цена: 220.00лв.
Цена: 190.00лв.
Отстъпка: 30.00лв. (13.64%)

Последни новини